Актор "Дизель Шоу" Євген Гашенко поділився з шанувальниками сонячним знімком з відпустки на Мальдівах.

Відповідне фото комік опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Близько тижня тому відомий український актор і комік Євген Гашенко відправився з сім'єю на сонячні Мальдіви, про які мріяв все життя. Незважаючи на довгоочікуваний відпочинок, зірка "Дизель Шоу" не ховається від фанатів і показує їм всю красу місця, в яке приїхав.

Нещодавно на його сторінці з'явилося нове фото, на якому комік лежить на дошці для серфінгу і підставив обличчя сонцю. Під знімком Євген розповів, як про навчився відпочивати по-справжньому.

Гашенко написав, що часом, коли прилітаєш в екзотичне місце, хочеться відпочити, але не виходить: постійно турбують думки про холодне місто і незакінчені справи. І навіть валяння на пляжі під гарячим сонцем не виправляють ситуацію. І лише коли відділяєшся від непотрібних думок, можна помітити красу місця, в якому опинився.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"час зупиняється! Ти розчиняєшся в навколишній красі. Ось тоді і починається справжній відпочинок. Тобі спокійно, нікуди бігти не треба", - написав Євген.

Фанати коміка прийшли в захват від такого теплого знімка і побажали Гашенку провести цей відпочинок із задоволенням:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що "Дизель Шоу" дав свій гороскоп на лютий.

Як повідомляв портал Знай.иа, акторів з "95 кварталу" перетворили на диснеївських принцес.

Також Знай.иа писав, що Писаренко з "Дизель шоу" розповів, чим запам'ятався йому 2020.