Відомий український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився власним лайфхаком.

Клопотенко у своєму Instagram розповів, як потрібно вживати Nutella, щоб отримати смаковий оргазм.

"Сіль + Nutella. Нічого не питайте. Просто візьміть пасту Nutella та додайте зверху декілька кристаликів солі", - запропонував кулінар.

За словами Клопотенка, сіль балансує в'язку солодкість Nutella та розкриває весь прихований потенціал горіхової пасти з какао.

"Це, начебто, так просто - трохи солі, а у роті ціле свято, і янголи танцюють сальсу на хмаринках... Така очевидна дія перетворює смачненький десертик на охрініти який вау-десерт. Пряцює в усіх випадках".

Популярні новини зараз
Навіть "Резерв+" тепер не потрібен: кому з українців значно спростили життя Група крові батьків розповість про здібності дитини: вчені виявили несподіваний взаємозв’язок При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс Ціни на борошно в Україні досягли рекордних: скільки коштує сьогодні
Показати ще

Євген Клопотенко нагадав, що 5 лютого Всесвітній День Nutella. Тому є чудовий привід "прокачати сіллю ваші з нею почуття", зазначив кулінар.

"Берете круасан, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте. Берете млинець, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте. Берете тост, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте. Берете вафельку, змащуєте пастою, додаєте 5 кристаликів солі - божеволієте".

Нагадаємо, Клопотенко дав рецепт ніжної форелі

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Клопотенко красиво привітав українців зі святом

Також Знай.ua писав, Клопотенко змішав божественний салат для охочих схуднути