Тоня Матвієнко знялася у стильній фотосесії зі своєю мамою, Народною артисткою України Ніною Матвієнко.

Донька легендарної Ніни Матвієнко, Тоня поділилася на своїй сторінці в Instagram кадрами фотосесії, яку виконав для них професійний фотограф Ростислав Ріпка.

Знамениті родички постали у витончених образах аристократичного стилю Аркур.

"Вдячні @rostickdesign за перевтілення! Стиль Аркур просто вражає: шик, витонченість і просто побути з мамою "Леді Аркур" достойно і на згадку. Оригінальні шедеври скоро побачите!", - підписала фото Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначимо, що знаменитий на весь світ аристократичний стиль Аркур народився у 30-ті роки в Парижі. Саме він дав поштовх всій сучасній фотографії, ставши згодом втіленням завжди актуальної класики. На портретах, виконаних в цьому стилі, обличчя постають, ніби виліплені м'яким світлом студії, яке грає головну роль у створені світлини.

Аристократична фотосесія Тоні Матвієнко і її знаменитої матері дуже сподобалась шанувальникам і вони з захопленням прокоментували кадри.

"Неймовірно чарівні", "Розкішні жінки", "Ви такі красиві обоє", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном показали свої місця щасливих людей

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян показав, як зробити щасливою будь-яку жінку: пощастило Тоні Матвієнко

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій.