Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска. Україна" у соцмережі Instagram підписникам запропонували вгадати, хто виступав у першому випуску шоу під маскою Троянди з піснею "Діаманти". Варто зазначити, що серед запропонованих варіантів були – Слава Камінська, Лілія Ребрик та Надія Мейхер.

"Хто приховується під маскою ніжної Троянди?Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант 👇 Чи зміняться ваші здогадки, дізнаємося вже цієї суботи, 6 лютого о 21:00 на каналі Україна", - йдеться на сторінці.

"Я чомусь думаю, що це Аліна Гросу", "Або Камінська", "Ніхто з цих)", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, під "Маскою" вогняного Дракона впізнали відомого співака. Глядачам показали фото Арсена Мірзояна, Сергія Бабкіна і Павла Зіброва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Мішель Андраде? Сумний Павич з шоу "Маска" розтопив серця українців.

Також портал Знай.uа писав, що у новому випуску шоу "Маска" зіркових детективів підкорила яскрава Крапанка, яка виконала хіт Вєрки Сердючки "Дольче Габбана". Персонажем виявилася відома режисер, акторка і телеведуча Оксана Байрак.