Схоже, що чутки про розлучення американського репера і дизайнера Каньє Веста та медіаперсони Кім Кардашьян є правдою: музикант навіть вивіз найбільш цінні для себе речі з їхнього сімейного будинку у Калабасасі, штат Каліфорнія, поки дружина знаходиться на відпочинку на островах Теркс і Кайкос.

Про це повідомляє видання Page Six з посиланням на інсайдерську інформацію.

Серед вивезених речей журналісти окремо відзначають колекцію у 500 пар кросівок. Також у виданні пишуть, що Каньє не став забирати усі речі, а лише обмежився тими, які для нього особливо важливі.

Каньє Вест, скріншот відео
Каньє Вест, скріншот відео

При цьому цікавою є й поведінка Кім у соціальних мережах. Дружина одіозного музиканта виклала фото з відпочинку, де вона позує у купальнику й кросівках Yeezy Foam Runners, дизайнером яких є сам Вест — це багато хто сприйняв як реакцію на дії репера.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За чутками, Кардашьян не поспішає оголошувати про розставання з чоловіком, тому що хоче зробити це з мінімальними втратами, а то і з користю для іміджу. Однак розлучення - нібито справа давно вирішена, і про нього однаково мріють і Кім, і Каньє, психіка якого провела весь минулий рік на американських гірках не без наслідків для сімейних відносин.

У подружжя четверо дітей: дочка Норт Вест (2013 року народження), син Сейнт Вест (2015 р.н.), дочка Чикаго Вест (2018 р.н.) і син Псалм Вест (2019 р.н.).

Нагадаємо, Каньє Вест покинув Кім Кардаш'ян заради чоловіка, відомого своїм макіяжем, - ЗМІ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.