Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - веселим вусатим Буряком, який виконав україномовний хіт "Ой, смереко" Олександра Кварти.

Буряк сильно заплутав і зіркових детективів, і численних шанувальників шоу в соцмережах, а Дзідзьо, Оля Полякова, Олег Винник і Настя Каменських не стрималися і почали голосно співати, перебиваючи і виконавця під маскою, і заважаючи зосередитися Андрію Данилко. Детективи також припустили, що Буряком може бути Дмитро Каднай, Павло Зібров, Віталій Козловський, Олександр Пономарьов і Олександр Усик.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Таємниця Буряка 🔥

Виступ запального героя та його «Смерека» стали яскравим початком другого ефіру шоу МАСКА (@maskaukrainetv). Ба більше, учасник розбурхав палкі дискусії серед зіркових детективів.

До слова, Андрій Данилко (@v_serduchka) так хотів дізнатися, хто ж приміряв образ, що заявив — подасть на колег до суду. Мовляв, занадто гучно підспівували й заважали сконцентруватися на виступі.

Втім, попри веселощі, детективи роздивилися чимало деталей. Та й глядачі не гаяли часу, отож основними претендентами виявилися...

1. Олександр Пономарьов (@ponomaryovoleksandr)
2. Віталій Козловський (@vkozlovskiy)
3. Дмитро Каднай (@k.a.d.n.a.y)
4. Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

Друзі, а ви як гадаєте — чи є серед варіантів правильний? 💥"