Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і її чоловік Роман Дуда вперше стали батьками - на світ з'явився їх син на ім'я Ваня. Артистка вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу.

А нещодавно знаменитість виставила серію стильних кадрів, примірявши розкішну сукню ніжно-лілового кольору з глибоким декольте і відкритими плечима, суцільно розшиту намистинами, а також похвалившись різким перевтіленням. Так, красуня постала перед аудиторією з новою короткою зачіскою, доповнивши жіночний образ макіяжем з помадою кольору фуксії, а також акуратними сережками-перлинками.

Молода матуся зізналася, що далеко не всі її дні починаються з суконь і зачісок, вранці Віра в основному присвячує себе сім'ї - сину Вані, приготуванню сніданку і лише 10-ти хвилинам на себе.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Мої ранки тепер починаються з гарних суконь, ніжного мейку і стильної зачіски🥰

Але до цього ранку у мене є ще один ранок - Ранок Мами🦸🏼

І він починається з 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼😂
📌відкривання ока маленькими пальчиками👼🏼
📌приготування каші однією рукою, бо іншою тримаєш міцно найдорогоцінніше в твоєму житті - свою дитинку👩🏼‍🍼
📌приготування сніданку - бо це святе в нашій сім’ї 👨🏻‍🍳👩🏼‍🍳
📌10 хвилин на себе - і ці хвилини просто розкіш🥰
📌одягу, який хапаєш з шафи - перше, що тобі попадеться і які там тренди😂
📌і ще багато чого...

А потім ти сідаєш в таксі і видихаєш, бо якщо тобі пощастить і водій буде мовчати, ти зможеш побути на одинці з собою, або змошешь поспати, що, взагалі, дуже рідкісна штука😂

Ось вони - Мої Найщасливіші Ранки🥰"