Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в соціальній мережі Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

За її життям стежать понад 470 тисяч осіб. А зараз вона постала на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича. Художник зобразив 35-річну модель на арт-колажі і назвав її графинею.
Вона постала з пишним коміром - жабо - і в сукні червоного відтінку, дивлячись прямо перед собою.

Арт-колаж художника, Астаф'єва, скріншот: Instagram
Арт-колаж художника, Астаф'єва, скріншот: Instagram

Сама Даша Астаф'єва оцінила цю картину в коментарях, як і інші користувачі: "😂 😂 😂будемо вважати, що так...", "Дуууже🔥🔥🔥", "😍🌹🌹🌹".

Коментарі, скріншот: Instagram (Астаф'єва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Астаф'єва)

До цього Євген Євгенович робив подібні арт-колажі з Ольгою Поляковою, Іриною Шейк, Лесею Нікітюк, Сонею Плакидюк та багатьма іншими.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, голі Астаф'єва і Плакидюк з "ТМПУ" прикрасили галявину в Греції: "Боже". Даша і Соня лежать абсолютно оголені на траві, перебуваючи нібито на грецькому острові Санторіні.

Як повідомляв "Знай.ua", розкішна Даша Астаф'єва видала, чому незаміжня і без дітей: "Вас б'ють по морді". Красуня зізналася, що останнім часом кількість питань про її сімейний стан і відсутність дітей просто зашкалюють, а тому вирішила дати відсіч нав'язливим хейтерам.

Знай.ua писав, зайчик Playboy Астаф'єва заявила про повернення у великий спорт і бої: "Обожнювати". Станову тягу, на радощах, робила саме з таким обличчям!