Актор і один із засновників гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов розповів про свої стосунки з дружиною Катериною напередодні Дня всіх закоханих.

Про це йдеться на офіційній сторінці "Дизель Шоу" в соцмережі Instagram.

"Я не те, щоб романтик. Напевно, це мінус. Зате намагаюся завжди робити побут своєї жінки максимально комфортним. Люблю вражати і дивувати Катю. Якщо вона один раз скаже, що їй щось подобається, я їй це подарую. Мені не потрібно повторювати два рази, робити натяки і складати складні схеми! Якщо я відчуваю, що вона втомилася від буденності, пропоную поїхати відпочити. Зараз, коли у нас вже двоє дітей, для неї найкращий подарунок, якщо я візьму на себе Макса, а вона займеться своїми справами. Найбільше розчулення у неї викликають моменти, коли я мию Максу попку. Чоловіки, здається, це крутіше, ніж принести сніданок у ліжко!" - сказав артист.

"Дай бог вам здоров'я і безмежного щастя. Ви супер!!!", "Які ви хороші","Дружину міг би знайти і кращу і красивішу", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою "Дизель Шоу". Акторка загинула в автокатастрофі в жовтні 2018 року. Її запам'ятали завдяки гумору і таланту.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Дизель Шоу" Нікішин похвалився головним досягненням за весь рік: "Приміряв на себе". Гуморист зізнався, що зміг сильно схуднути в минулому році.

Також портал Знай.uа писав, як українське "Дизель Шоу" продалося каналу країни-агресора: скоро прем'єра. Популярне гумористичне шоу з'явиться на одному з російських каналів.