Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Не так давно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала фанатам у своїх Insta Stories нове відео. Так, в кадрі можна побачити закулісся вокального шоу "Голос країни", де Тіна сидить у тренерському кріслі.

На ролику артистка дивиться в свій телефон, вдаючи, що не помічає, як її знімають з боку. Вочевидь, це "рубрика шпигун" зроблена ексклюзивно для "патреона" Кароль, де за певну плату можна побачити багато контенту. Продовження відео можна побачити перейшовши за посиланням.

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Патреон Тіни Кароль, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те що Джамала замахнулася на найкращий хіт Тіни Кароль через "Голос країни". Варто зазначити, що зараз артистка сидить у тренерському кріслі в 11 сезоні вокального шоу.

Нагадаємо, раньше Тіна Кароль показала себе справжню: без макіяжу, але з "пандою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом роман: "Покинула чат".