Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук знов перемалювала волосся, похизувавшись синіми пасмами.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram, і вона не втомлюється їх епатувати новими постами.

Цього разу Анастасія похвалилась новим кольором волосся. Вірніше, додатковим, оскільки блогерка залишила малиновий колір волосся, але додала до нього сині пасма.

Покрищук поділилась відео з TikTok, на якому постала з оновленою зачіскою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"З синіми крутіше ніж просто рожеве?", - прокоментувала відео Анастасія запитанням до фоловерів.

"Секс в будь-якому кольорі", - відповіли шанувальники.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Нагадаємо, колишня "пацанка" Покрищук натякнула, чим займеться

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук розкрила правду про косметичні креми

Також Знай.ua писав, Покрищук сказала все, що думає про секс між друзями