Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, показавши, як розслабляється в салоні власного автомобіля марки Porsche. Так, артистка закинула ноги на передню панель, примірявши міні-сукню чорного кольору і лаковані черевики, доповнивши образ аксесуаром у вигляді масивної золотої каблучки на пальці лівої руки.

Фішкою жіночного вбрання красуні стали напівпрозорі колготи, прикрашені темним орнаментоі у вигляді квітів, рослин і навіть людей. Незважаючи на досить холодну погоду в Києві Лесі вдалося блиснути однією зі своїх головних принад - довгими стрункими ногами.

"😎"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Які офігенний колготки😍", "оце ноги😮😍", "яка красуня🔥🔥🔥", "Яка гаряча дівчина❤️😁", У моєї мами скатертина з таким принтом є 😄 але на колготках він явно виглядає краще 👍🏻😉", "А ноги, а ноги , а ноги ноги ноги 😍", "Обожнюю❤️💋", "Леся,май совість,не царапай панель авто😄😄😄😄", "Коли стоїш у заторі )))".

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.