Українська співачка Тіна Кароль випустила свою лінію ароматів для дому, про що вона опублікувала пікантне відео на своїй Instagram-сторінці.

На записі можна побачити як зірка заходить в приміщення з зав'язаними очима, після чого пов'язка спадає з обличчя. Вона підходить до своїх товарів і запалює свічку, після чого вдихає її аромат.

Свічка з колекції ароматів Тіни Кароль, фото Poetry Home
Свічка з колекції ароматів Тіни Кароль, фото Poetry Home

"Сьогодні виходить моя перша ароматична колекція для дому Tina Karol Home. Я хотіла створити колекцію, завдяки якій в будинку стане затишно, а в серці тепло. Минулого року ми провели багато часу наодинці з собою. Сім'я заслужено вийшла на перший план. Аромат Tina Karol Home відповідає на питання, яким може бути атмосфера у вашому домі.

Колекція під назвою «Аромамагія романтики» виходить в колаборації з брендом Poetry Home. Вона включає в себе три свічки, два аромадифузора і саше для авто. Солодкі ноти полуниці, пікантних цитрусів і ніжної троянди змішуються з пряними нотами бергамота, карамелі і ванілі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вихід колекції Tina Karol Home приурочений до Дня закоханих і по праву стане яскравим подарунком коханим і самим собі", - пишуть у публікації в соцмережі.

Цікаво, що свічки й інші ароматичні товари позиціюються як преміальні: ціна на них йде від 599 до 6999 гривень.

Колекція ароматів від Тіни Кароль, скріншот Poetry Home
Колекція ароматів від Тіни Кароль, скріншот Poetry Home

Аромасвічки досить популярний продукт серед зірок, які намагаються отримати додатковий заробіток. Особливо в цьому відзначилася американська актриса Гвінет Пелтроу, яка до своєї імперії додала навіть свічки з запахом своєї Вагіни.

Нагадавши, Гвінет Пелтроу продає свій оргазм - фанатів чекає задоволення при свічках

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, як любити чіпати нерви коханому:"Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам"пограти".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом роман:"Покинула чат".