Їдальня для депутатів у Верховній Раді-недосяжна розкіш для простих українців. Журналісту Олександру Гончарову вдалося сфотографувати меню на 4 лютого, яке пропонували чиновникам.

"Ням 😋 а ви б що замовили? Ціни депутатської їдальні у ВР. Філе сьомги за 216 грн. і салат" Царський " за 90 #ціни

Найдорожчою стравою виявилося філе сьомги запечене з грушею за 216 гривень, а самим бюджетним блюдом варене куряче яйце за 8 гривень.

Меню включає безліч різноманітних страв від салатом, перших страв, других страв, гарнірів, до десертів. При цьому широкий вибір пропонується на другі страви, а ось з першого депутати можуть поласувати тільки борщем.

Найдорожчими в меню є страви з сьомги. Так, порція слабосоленої риби 100 грам коштує 174 гривні, філе запечене з грушею – 216 гривень, а в 186 гривень обійдеться варене філе сьомги з лимоном і маслинами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також з "Люкс" сегмента за 94 гривні можна купити натуральні свинячі котлети і за 95 гривень варений язик.

Серед салатів найдорожчим, звичайно ж, є, салат "Царський" з сьомгою за 90 гривень. Незвичайним салатом є "фітнес" з апельсином і грейпфрутом за 57 гривень. А самим бюджетним - з буряка з чорносливом і горіхами за 27 гривень.

Борщ депутати можуть з'їсти за 36 гривень. А ось серед гарнірів найдорожчим є картопля по угорськи за 44 гривні, а найдешевшим варена брокколі з олією за 15 гривень.

Їдальня Верховної Ради, фото: Олександр Гончаров
Їдальня Верховної Ради, фото: Олександр Гончаров

Раніше ми повідомляли, Верховна Рада продовжує "жирувати" -1 млн піде на VIP-авто і м'ясні делікатеси.

Як повідомляв "Знай.uа", обіди прикарпатських школярів показали неапетитними фото.

Також "Знай.uа" писав, що кияни поскаржилися на пекельні побори в школі.