8 червня 2020 року в столиці Російської Федерації актор Михайло Єфремов, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, виїхав на машині на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з іншим автомобілем, водій якого помер.

В результаті знаменитість засудили до восьми років колонії загального режиму. Його інтереси в ході судового процесу спочатку представляв адвокат Ельман Пашаєв, згодом Володимир Васильєв.

А зараз в Telegram-каналі Mash з'явилася інформація про те, що Михайла Єфремова зараз готують для етапування в Москву. У столиці РФ розглядатимуть касаційну скаргу на вирок. Раніше ж стало відомо, що актор "зникав" з колонії в Бєлгородській області, куди його перевели ще другого грудня, для відбування покарання.

Новина про Єфремова, скріншот: Telegram
Новина про Єфремова, скріншот: Telegram

Після розмови з адвокатом, популярний актор перестав виходити на зв'язок.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Відповідно до чинного законодавства після прибуття до виправної установи всі засуджені поміщаються в карантинне відділення на термін до 15 діб", — пояснювали в УФСІН по Бєлгородській області, коли переводили Єфремова в одну з колоній Бєлгородської області і на карантин.

Нагадаємо, як живуть діти Єфремова, поки він у в'язниці: дочка змінила ім'я і гендер, син пише листи "на зону"

Як повідомляв "Знай.ua", Єфремов з в'язниці терміново звернувся до всіх водіїв: урок всім, хто сів за кермо

Знай.ua писав, Єфремов написав листа молодшому синові загиблого з проханням про милосердя: "Молюся за упокій душі"