У Каргатском районі Новосибірської області сталася курйозна подія, яка не є смішним для медиків місцевої ЦРЛ і самому потерпілому.

Про це повідомляє видання VN.

"Лікарям довелося накласти йому кілька швів. На місце, пардон, звідки ноги ростуть. Рибалка цей молодий, але досвідчений. Ходити ще толком не вмів, а вже вудку в руках тримав. І досвіду набирався, як і більшість своїх однодумців, через рибальські гачки, гарненько загнані в пальці, порвану волосінь, забутих будинку черв'яків та інші дрібні неприємності. Переваг якомусь виду лову він не віддає, тому і влітку, і взимку рибалить з кайфом. Ось і нині вирішив відвести душу", - йдеться в повідомленні.

Рибалки, скріншот: Youtube
Рибалки, скріншот: Youtube

Антон є жителем Каргата, який відправився на риболовлю серед робочого тижня, відразу ж після трудового дня. До цього він придбав нові ножі для бура, йому хотілося скоріше їх випробувати. Сам Антон розповів, що приїхав до місця з похилим берегом і завантажив в рибальські сани-корито спеціальну валізку, в якій були снасті, наживка і бур.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Розчохлив його ще з вечора, щоб час на рибалці заощадити. Надів лижі-снігоступи і відправився до річки. Спуститися до льоду вирішив навпочіпки. Присів і з'їхав з берега на лижах. І тут мене хвацько "наздогнали" мої ж сани, разом з буром, лежачим вперед ножами", - додав він.

На місці удару порвалася куртка і попу, за його словами, почало пощипувати. Однак Антон не надав цьому значення і взявся за улюблену справу. Але нічого того вечора зловити йому не вдалося і повернувшись додому, чоловік попросив дружину продезінфікувати і оглянути "подряпину". Бур в результаті цього інциденту пробив товсту куртку рибалки, ватники, труси і на півтора сантиметра врізався в м'яку тканину. Йому вже зробили операцію, в ході якої наклали два шви.

Рибалки, скріншот: Youtube
Рибалки, скріншот: Youtube

"Зараз відчуваю себе добре. Того вечора зрозумів дві речі. Перше - нові ножі для бура були реально гострі, як і запевнив продавець в магазині. А друге - бур завжди треба зачохляти", - підсумував Рибак.

Нагадаємо, у Тернополі рибалка виловив зубастого монстра, юшки - на всю зиму: 7 кілограмів!

Як повідомляв "Знай.ua", на Львівщині річка смерті поглинула двох рибалок: пожертвували життями заради щуки

Знай.ua писав, під Львовом двоє рибалок пішли на дно озера, пощастило одному - "Ризикував заради пари Рибін"