Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Не так давно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала фанатам у своїх Insta Stories рекламне відео її першої ароматичної колекції для дому Tina Karol Home під назвою "Аромамагія романтики". Відомо, що вона включає в себе три свічки, два аромодифузори і саше для авто.

Знаменитість створила аромат з солодкими нотами полуниці, пікантних цитрусів і ніжної троянди, які змішуються з пряними нотами бергамота, карамелі і ванілі.

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

"Я хотіла створити колекцію, завдяки якій в будинку стане затишно, а в серці тепло. Минулого року ми провели багато часу наодинці з собою. Сім'я заслужено вийшла на перший план. Аромат Tina Karol Home відповідає на питання, яким може бути атмосфера у вашому домі", - написала співачка в Instagram.

Ароматична колекція для дому присвячена Дню всіх закоханих. Тіна пропонує шанувальникам придбати свічки для подарунка другій половинці.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, чим займається, коли ніхто не бачить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль поділилася романтичними ритуалами кохання.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль показала себе справжню: без макіяжу, але з "пандою".