Вже не перший десяток років мільйони людей, які хоч разочок чули про кліп "Зайка моя", знають про шлюб і романтичні стосунки зірок шоу-бізнесу Філіпа Кіркорова і Алли Пугачової.

З тих "щасливих" часів сплило багато води. Пройшли роки - у Примадонни і "Короля сцени" вже зовсім інші сім'ї і захоплення, але віддані шанувальники зберегли в своєму серці пам'ять про ті дні, і з ностальгією згадують їх. Фанати виклали в мережу архівний знімок, де Кіркоров і Пугачова злилися в пристрасному поцілунку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Філіпа Кіркорова і Алли Пугачової в мережі Instagram (alla_filipp_1994).

Публікація alla_filipp_1994, скріншот: Instagram
Публікація alla_filipp_1994, скріншот: Instagram

"Ми пам'ятатимемо наші солодкі поцілунки. Вічно...",- підписали публікацію шанувальники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На архівному кадрі можна помітити, окрім поцілунку зірок, характерні тому часу наряди і зачіски. Наприклад, на Кіркорові ковбойський капелюх, який дуже любив персонаж Казанова з серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів". А ось Алла Борисівна, на щастя, не зраджує своєму образу - ніколи.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно російська світська левиця, колишня дружина популярного репера Гуфа (Олексія Долматова) Айза Анохіна зробила приємно легендарній Аллі Пугачовій. Айза, якій зараз 36 років, спробувала підбадьорити Примадонну.

Нагадаємо, що вже в квітні Пугачовій буде 72 роки. Айза опублікувала фрагмент інтерв'ю Алли Борисівни, де вона розповіла про свій вік і слова хейтерів про її "старість". Алла Пугачова заявила, що вона"стара, але їй начхати".

Раніше повідомляли, Кіркоров кинув виклик всім любителям шкарпеток - доведеться подумати: "Подарую коробку...".

Як повідомляв Знай.uа, запальний танець Орбакайте допоміг побачити все, що приховували роки: "Чоловік винен...".

Знай.uа писав, Пугачова жорстко відповіла на жарти про Галкіна і вік: "Так, я стара! Ну то й що?!".