Дружина зірки студії "Квартал 95" Євгенія Кошового, власниця українського бренду одягу "Pico" Ксенія Кошова зізналася, що після того, як в 2019 році вона пошила для першої леді України Олени Зеленської наряд на День Незалежності, дружина президента більше до неї не зверталася, а вона сама "не нав'язувалася".

За словами Кошової, озвучена нею раніше ціна в 8 тис. грн є собівартістю сукні. Про це стало відомо завдяки інтерв'ю на YouTube-каналі "Олицька".

Ксенія та Євген Кошові, фото: Instagram
Ксенія та Євген Кошові, фото: Instagram

"Я порахувала, скільки це коштувало. Я з Олени ніколи б не взяла гроші. Ні. Це не обговорюється", - підсумувала вона.

За словами Кошової, Зеленська "двічі" приїжджала на примірку. При цьому її приїзду передував візит охорони.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Образ Олени Зеленської, фото: Instagram
Образ Олени Зеленської, фото: Instagram

"Спочатку приїжджає охорона. Вони приїжджають, оглядають приміщення і тільки потім привозять Олену. Ну що там в цеху у нас, боже? Сидять швачки та й шиють. Ну їм же треба це перевірити", - розповіла Кошова.

Вона зазначила, що в перший раз забула попередити персонал про перевірку, і охорона налякала працівниць цеху.

"Нам дзвонять дівчатка з цеху і кажуть: "Боже, до нас якийсь чоловік зайшов, заглядає. Хто це?". Вони ж такі здорові. Я їм дзвоню і кажу: "Хлопці, що ж ви мені дівчаток лякаєте?"- поділилася спогадами Кошова.

Дружина актора студії "Квартал 95" підкреслила, що співпраця з першою леді України була одноразовою: "Я не нав'язуюся. Я не прошусь. Мені якось незручно себе пропонувати".

Раніше повідомляли, Кошовий зізнався, як одружився "в борг": позичив гроші у "Кварталу 95".

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий поскаржився Еллерту з Холостячки на приниження: "Г*вно і товстун".

Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" підвищив на дружину голос через пельмені.