Голова політичної партії "Слуга народу", яка займає у Верховній Раді більшість місць і має підтримку президента Володимира Зеленського, Олександр Корнієнко, заявив, що Партія ОПЗЖ не може оголосити імпічмент президенту Володимиру Зеленському.

Про це стало відомо завдяки заяві голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка.

Він пояснив, що для того, щоб почати процедуру імпічменту, потрібно в Раді спочатку створити слідчу комісію зі 150 депутатів. ОПЗЖ не має такої кількості народних обранців у парламенті.

Олександр Корнієнко, скріншот: YouTube
Олександр Корнієнко, скріншот: YouTube

"Це неможливо. Для запуску процедури імпічменту необхідно створити слідчу комісію в Раді зі 150 депутатів, у них (ОПЗЖ) навіть цієї кількості немає. Швидше це їхня політична позиція. Юридично жодної можливості це зробити ми не бачимо", - сказав глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що парламентська фракція "Опозиційної платформи – за життя" 4 лютого оголосила про прийняття "резолюції про початок процедури імпічменту президента України Володимира Зеленського".

Приводом для цього стали схвалені главою держави санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака і телеканалів, які йому належать "112 Україна", NewsOne і ZIK.

Раніше повідомляли, секретар Зеленського Мендель підчепила "вірус Порошенка": "Не скуплюся".

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський зробив дружині приємно до того, як зійшло сонце: "Без тебе не став би".

Знай.uа писав, Зеленський звернувся до українців російською після закону про мову.