Аварія з поїздом, фото: Facebook (ДСНС)
Аварія з поїздом, фото: Facebook (ДСНС)

Потяг зійшов з рейок пізно вночі, перевернуті вагони і люди навколо

Сьогодні, 6 лютого 2021 року, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про аварію на залізниці біля станції "Воскобойня".

На заході Австралії внаслідок лісових пожеж згоріло майже сотня будинків. Сильний вітер заважає гасити вогонь. Наразі площа пожеж становить понад 11 тисяч гектарів.

Олена Зеленська, скріншот: Youtube
Олена Зеленська, скріншот: Youtube
Дружина президента України Володимира Зеленського і громадський діяч Олена сьогодні, 6 лютого 2021 року, святкує свій день народження. Їй сьогодні виповнилося 43 роки.

Володимир Зеленський, фото: Unian
Володимир Зеленський, фото: Unian

Президент України Володимир Зеленський привітав українську дослідницьку антарктичну станцію Академік Вернадський з 25-річним ювілеєм, скрутивши пальці у жест перемоги з піднятими вказівним та середнім пальцями.
Зовсім недавно було оприлюднено рішення журі щодо пісні, яку український гурт Go_A представить на Євробаченні цього року в Роттердамі. До складу членів журі увійшла Джамала, Дмитро Хоркін, Євген Філатов, Руслан Квінта і Ярослав Лодигін. Їм були представлені три нові композиції під назвами "Рано", "Церковка" і "Шум".