Анастасія Каменських, українська співачка, грає у детектива у шоу “Маска” на телеканалі “Україна”.

Зірка поділилася світлиною, на якій можна дуже детально розгледіти сукню, яку вона вирішила вбрати на третій ефір загадкового співочого шоу. Сукня - надзвичайна, кольору насиченого аквамарину. Воно має незвичайний крій: поділ сукні йде навскоси, красиво підкреслюючи витонченість ніг. Так само обрамлений і верх сукні: одне плече і рука відкриті, інша ж рука повністю прихована рукавом. Сукня зроблена з атласу. Настя підписала це фото так: “Пригадую зйомки третього ефіру @maskaukrainetv і всю ту красу, яку сьогодні ви теж побачите і почуєте! 🎭 Нові герої, нові пісні, нові загадки - буде дуже захоплююче!”.

Шоу “Маска” отримала визнання українців вже від першого ефіру. За задумом, українські зірки з різних сфер життя обрали для себе красиві костюми-маски (наприклад, лисичка, буряк, лев і т.д.). Усі герої співають пісні і танцюють на сцені, якщо, звісно, їм дозволяють костюми. Зірки, яких запросили бути детективами, сидять і уважно спостерігають за всім, щоб зуміти розгадати, хто ж ховається за маскою.

Нагадаємо, Настя Каменських відверто розповіла про почуття після смерті батька.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських зняла красуню-маму у весільному кліпі, присвятила його покійному татові.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських після смерті тата показала, як вони з мамою переживають важку втрату.