Настя Каменських надзвичайно активно і доволі відверто веде власну сторінку у соціальній мережі “Інстаграм”. Цього разу співачка показала у своїх сторіз гостей, які прийшли до неї. Одним з них виявився маленький хлопчик на ім'я Лев.

Лев сидить на стільчику і їсть пломбір у вафельному стаканчику. Він повністю занурений у цю справу. Його ніс, підборіддя і навіть щоки у морозиві. Настя направила на нього камеру і покликала “Льова!”. Хлопчик почав позувати, на що йому зі сміхом відповіли, що його не фотографують, а знімають на відео. Хлопчик трішки зашарівся, проте продовжив їсти морозиво.

Настя залишила теги на двох людей на цьому відео. Якщо натиснути на них - стає зрозуміло, що це батьки Лева. Мама хлопчика працює менеджеркою Каменських, все натякає на те, що вони товаришують давно і дуже близько. Тато ж - також близький друг співачки, саме з ним Настя відгадувала пісні на проєкті журналу “Афіша” “Впізнати за 10 секунд”.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще