Український артист Віктор Павлік розповів про те, як йому вдалося пережити смерть сина. Про це він розповів у міні-інтерв'ю для Катерини Осадчої.

У родині Віктора Павлика влітку сталося велике горе. 21-річному синові не вдалося пережити онкологічне захворювання і він помер від саркоми.

"Це дуже важко. Зараз так непомітно, а вже 7-го числа вже півроку, як не стало Паші. З Богом багато спілкуюся, дуже багато він мені допомагає. Катя дуже багато мене підтримує. Це теж мене тримає і допомагає. Ну і думка про те, що мій син на небесах, що він янгол. Завжди виступаючи на концертах я відчуваю, що він янгол стоїть прямо на сцені і мені з цим дуже легко. Тому що в перший час було важко співати, відразу сльози самі собою накочувалися. Просто розумію, що шляху назад немає. На жаль, ще не придумали, щоб воскрешали людей. Але напевно Божа воля була така і він янгол на небесах. Він дуже світла дитина була і я думаю, що він з богом в раю", - говорить Павлик.

Водночас Молода дружина 55-річного Павлика вагітна своєю першою дитиною. Це вже 4-й дитина для Віктора і пара навіть визначилася з іменами.

"Все-одно Міша буде. Хоч Міша хлопчик, хоч Міша дівчинка. Михайло і Михайлина по-моєму, а по Катиному-Мішель", - каже Павлик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Осадча зазначила, що Мішель Вікторівна вже трошки дивно звучить.

Раніше ми повідомляли, Віктор Павлік присвятив вірш загиблому синові, українці ридають.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Віктора Павлика окрисилася на вагітну дружину артиста.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна дружина Віктора Павлика пішла в монастир.