З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються вельми дивовижні події прийшли цікаві новини. У столиці, в місті Москва місцева мешканка прийшла до ресторану швидкого харчування, і замість захисної медичної маски продемонструвала справжній суворий креатив з нотками еротики.

Справа в тому, що на касі жінка одягла на своє обличчя жіночі трусики. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Life Shot".

"Трусики. Маска від ковіда. Так, ви зрозуміли, що зараз буде. Дама прийшла в підмосковний KFC поласувати крильцями, а маску забула. Коли на касі їй зробили зауваження, не розгубилася: дістала з сумочки дамський предмет першої необхідності і... ну, загалом, ви бачите. Так смілива жінка змогла взяти собі пару банок пива, 9 крилець і шеф-бургер. І піти геть непереможеною.", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий лікар-педіатр і телеведучий Євген Комаровський пояснив в Instagram-акаунті, чому він різко поміняв своє ставлення до використання масок і став закликати носити їх абсолютно всіх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, з початком пандемії лікарі переглянули деякі правила, в тому числі і ті, які стосуються масочного режиму. З'ясувалося, що людина може бути сильно заразною до появи симптомів.

Раніше повідомляли, українцю відмовилися продати хліб: маску надів, але продавщиці не сподобався.

Як повідомляв Знай.иа, у Києві "голий" таксист вигнав дівчину в зливу: наважилася відкрити рот.

Знай.иа писав, у Харкові молода поліцейська епічно зганьбилася в метро.