Популярна українська телеведуча, зірка шоу "Орел и решка" та "Хто зверху?" Леся Нікітюк обрадувала шанувальників цікавою публікацією. Так, Леся привітала свого "залицяльника", коміка і водія в проєкті зірки "Le Маршрутка" Богдана Богдановича.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лесі Нікітюк в мережі Instagram.

Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

"Друзяшки, сьогодні в Богдановича @bohdan_bohdanovych_ День Народження !!! Гортайте фотки і залайкайте цього доброго і гарного чоловіка P.S. З Днем народження!!! Люблю. Чисти картоплю, я виїжджаю.", - привітала Леся Богдана Богдановича.

Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зазначити той факт, що Леся Нікітюк опублікувала кілька фотографій з Богданом в різних ракурсах і сценах. Віддані шанувальники поставили десятки тисяч лайків і почали активно коментувати публікацію Лесі: "Вітаю вашого друга, довгих щасливих років! А по Вам дуже сумуємо в "Орел и Решка" вас дуже не вистачає", "Це дуже смішно", "Топ чувак", "З Днем народження".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно на фан-сторінці Никитюк з'явилося відео, на якому Леся пустилася в танок і почала співати в мікрофон.

Очевидно, телеведуча була на якомусь заході, оскільки була одягнена в розкішну сукню білого кольору, а навколо було багато людей. Що цікаво, поки Нікітюк співала в караоке, вона вирішила скинути взуття і запалювати босоніж.

Раніше повідомляли, боса Нікітюк відпалила з донькою Полякової і переплюнула Ріанну.

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк позмагалася з Кардашьян в "зміїності": "Леся крутіше".

Знай.uа писав, Тіна Кароль vs Ані Лорак: гаряче сонце з "Маски" змусило українців сперечатися.