Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Зараз вона разом зі своїм коханим сценаристом "Кварталу 95" Олександром Еллертом і з дітьми Платоном і Елею вирушила у відпустку в Домініканську Республіку.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Вони діляться безліччю всіляких фото і відео, і зараз Ксенія Мішина постаралася відповісти на цікаве питання від шанувальника.

"Чи був перший кекс з Сашею?", - запитав у неї хтось із фанатів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Холостячка" ж відповіла забавним чином на очевидне питання.

"Ось дуже цікаве питання, але звідки взятися кексу, якщо не було сексу, скажіть мені", — заявила Ксенія Мішина.

Нагадаємо, сварки через сигарети, близнюки в проекті і яйця на сніданок: Мішина і Еллерт розкрили свої секрети

Як повідомляв "Знай.ua", Еллерт ледь не відкинув копита після ласощів від Мішиної: затрясся в судомах і пустив слину. Не дивно, що там вони пробують незвичну для українців їжу. Мішина виставила відео, на якому пара сидить за столиком в ресторані. Перед ними - тарілки з равликами в трав'яному соусі. Мішина бере равлика виделкою і підносить його до уст свого хлопця.

Знай.ua писав, Мішина зізналася, що вона все ще холостячка, Еллерта немає: "Поцілувалася з Макацарией"