Українська телеведуча Надія Матвєєва, відома глядачам по шоу "Все Буде добре", запускає новий особистий проект "Живи з надією" і поділилася маленькою частинкою того, що запропонує шанувальникам. Зокрема, це незвичайне блюдо-оладки з курячої печінки.

Інгредієнт:

  • Цибулина - 1 шт;
  • Куряча печінка-250 грам;
  • Яйце - 1 шт;
  • Сіль перець за смаком.

Приготування:

На розігріту сковороду додати трохи рослинного масла і викласти цибульні кільця товщиною по 0,5 см.на невеликому вогні пасерувати до золотистого кольору. Перевернувши. По 3 хвилини з кожного боку.

На цьому ж маслі обсмажувати оладки.

Популярні новини зараз
Надя Дорофєєва після розставання з Дантесом зізналася в сильних почуттях до Позитива: "Люблю і хочу" Віталій Кім зник для українців, щоб Володимир Зеленський його не вигнав: "Якщо буду погано працювати..." Юлія Тимошенко пояснила, чому змінила зачіску: "Волосся заважає в бою" В Україні організували посівну за всіма правилами війни: з танком навіть на полі
Показати ще

Печінку (250 гр) відправити в блендер. Додати туди обсмажену цибулину, пів чайної ложки солі і чорний перець за смаком. Перебити до однорідної маси. Суміш для печінкових оладок готова.

Акуратно викладати ложкою на сковороду, робити невеликими, тоненькими. Перевертати через 1,5-2 хвилини.

"Блюдо з субпродуктів, яке входить в здоровий раціон", - говорить Надія.

Раніше ми повідомляли, суп з сиру, легкий рецепт золотистої вкусняшки-обід, як свято.

Як повідомляв "Знай.иа", маринований буряк, як в дитинстві: простий рецепт незабутньої закуски.

Також "Знай.иа" писав, що соковитий шашлик з картоплею без мангала і багаття: покроковий рецепт улюбленої страви.