Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будує кар'єру на території Російської Федерації.

Виконавиця активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать понад 6,8 мільйонів чоловік. Зараз в Stories Ані Лорак заінтригувала фанатів участю в невідомому проекті.

"Всім доброго ранку, гарного дня. Я їду на зйомку сьогодні. Буде чудовий новий проект, для мене це щось нове і цікаве. Так що, подивіться потім, як у мене вийшло. Приїхали, попрацюємо небагато. Де ж це я, де ж, що ж буде? Знімання... і ми прямуємо додому, втомлені, задоволені. На вулиці мороз, а нам він не страшний, тому що ми тепло одягнені", — поділилася вона протягом декількох Stories.

На першому відео вона їде в машині, у другому ж вже приїхала до місця призначення і потім ділилася кадрами зі студії. В кінці Ані Лорак навіть виклала спільний знімок з російським музикантом і репером Матвієм Олександровичем Мельниковим, більш відомим під сценічним псевдонімом МОТ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ані Лорак і Мот, скріншот: Instagram Stories
Ані Лорак і Мот, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ані Лорак похвалилася шикарним палацом у Москві. Так, на ролику можна побачити вид з вікна автомобіля Лорак на красиву будівлю. Мабуть, це собор в центрі міста. У підписі до відео артистка побажала своїм підписникам гарного вечора.

Як повідомляв "Знай.ua", пишні груди ані Лорак в бікіні зводить Instagram з розуму: "Супер фігура"

Знай.ua писав, щасливу ані Лорак підловили лише в Тоненькому халатику: "Красиві очі"