Місцевий Закарпатський телеканал "М-Студіо" поділився кадрами з кладовища, затоплене сильними дощами та снігопадами.

Речник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Закарпатської області Наталія Батир заявила, що це сталося в одному з мікрорайонів Мукачева - Паланок.

"У воді опинилася саме та частина кладовища, де свіжі могили. У тому мікрорайоні протікає річка Латориця, і нам передавали прогноз з підвищенням рівня води в ній, але вихід на заплаву очікується нижче руслом - в районі села Малі Геївці, це вже Ужгородський район", - додала жінка.

Зараз ще невідомо, чи будуть родичі покійних брати участь фінансово у відновленні могил родичів чи ні. Потім же стався через снігопади і сильні дощі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зовсім недавно синоптики повідомляли про те, що на Закарпатті очікується погіршення погоди протягом декількох днів. Балканський циклон поділиться з регіоном мокрим снігом і снігом вночі, і сильними дощами вдень. Місцями можлива ожеледь, туман і налипання мокрого снігу. Вітер посилиться до 15-20 метрів в секунду.

Нагадаємо, на Хмельниччині з'явиться готель з 19 століття, туристи-велкам: все одно стоїть без діла

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянин з лопатою помер прямо на кладовищі, очевидці остовпіли: копав могилу собі?

Знай.ua писав, українець випадково дізнався, що мертвий, коли порушив ПДР - поховали замість брата. Костянтин Джеджеря проживає в селі Малий Тростянець Полтавського району, йому 37 років і за документами він вже рік, як помер. А на кладовищі лежить могильна плита з його ім'ям.