Соня Євдокименко, яка є онукою відомої української співачки Софії Ротару, похвалилася перед фанатами новим похмурим знімком.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що практично всі родичі Софії так чи інакше пов'язані з музичним мистецтвом, прославилася дівчина зовсім не завдяки чарівному голосу. З дитинства Євдокименко захоплювалася модою, а на подіумі в якості моделі з'явилася в 7 років. З тих пір внучка Ротару не вилазить з подіумів і обкладинок глянцевих журналів.

Соня Євдокименко / фото : instagram.com/iamsofiaeve/
Соня Євдокименко / фото : instagram.com/iamsofiaeve/

Дівчина також любить радувати шанувальників своїми здобутками в модельній кар'єрі - на її сторінці в соцмережах можна побачити велику кількість професійних знімків. Останнє з її фото стало саме таким - Софія показала похмурий знімок з недавньої фотосесії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На фото можна побачити темний портрет дівчини з коричнево-золотим відливом. У чому вона була одягнена побачити не вийде, проте можна помітити, що її плече оголене, а на обличчя нанесений яскравий макіяж. На волоссі Софії блищало золото - чи то це спеціально нанесений лак, чи то світло створювало такий ефект.

Соня обмежилася короткою фразою французькою мовою, підписуючи новиое фото:"У тіні".

Шанувальники Євдокименко оцінили знімок по достоїнству, залишивши масу похвальних коментарів і компліментів:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Соня Євдокименко показала шанувальникам серію загадкових знімків.

Як повідомляв портал Знай.иа, внучка Ротару похвалилася бойфрендом-мільйонером, але фанати не оцінили.

Також Знай.иа писав, що внучка-красуня Софії Ротару повернулася до Києва з малюком, нарешті показала.