Зовсім скоро День закоханих і учасниця реаліті запропонувала побалувати свого коханого або кохану незвичайною і смачною вечерею. Зберігайте рецепт плову з креветками від Анни Сулими — учасниці реаліті "Супер Топ-модель по-українськи", яке показував Новий канал.

"Нещодавно ми з Августом (наречений Анни, — прим. ред.) відзначали річницю. На честь свята я вирішила приготувати плов з креветками. Вийшло дуже смачно, так що з радістю ділюся рецептом самого незвичайного плову, — зазначила випускниця модельного реаліті Нового каналу. - До речі, він відмінно підходить на гарнір до стейків з лосося".

Інгредієнти:

  • рис — 1,5 склянки;
  • креветки-500 г;
  • цибуля - 1-2 шт.;
  • морква-2 шт.;
  • часник-2-3 зубчики;
  • рослинна олія - для смаження;
  • сіль, перець, спеції — за смаком.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відваріть креветки в солоній воді і очистіть їх.

Почистіть і дрібно наріжте цибулю, обсмажте його на сковороді з добре розігрітим рослинним маслом.

Наріжте моркву тонкою соломкою або натріть на крупній тертці. Додайте на сковороду до цибулі і смажте до золотистої скоринки.

Промийте і обсушити рис, додайте його до цибулі і моркви. Добре перемішайте, додайте дрібно нарізаний часник, сіль, перець і спеції за смаком. Влийте 3 склянки води (можна взяти ту, в якій варилися креветки), закрийте кришкою і млоїте на повільному вогні, поки рідина повністю не вбереться.

Наріжте креветки і обсмажте їх в невеликій кількості рослинного масла.

Перемішайте креветки з рисом і овочами — ваш плов готовий. Приємного апетиту!

Раніше ми повідомляли, суп з сиру, легкий рецепт золотистої вкусняшки-обід, як свято.

Як повідомляв "Знай.uа", маринований буряк, як в дитинстві: простий рецепт незабутньої закуски.

Також "Знай.uа" писав, що соковитий шашлик з картоплею без мангала і багаття: покроковий рецепт улюбленої страви.