Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила стильний спільний кадр зі своїм пухнастим другом - псом породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік. Так, артистка і чотирилапий улюбленець вирушили на прогулянку по вуличках рідного Хмельницького, незважаючи на значний мороз і сильний снігопад.

Красуня приміряла довге тепле пальто молочного кольору, світлі штани, затишний светр, теплу панаму і черевики гірчичного кольору, тримаючи на руках Рафіка і посміхаючись на камеру. Зірка пожартувала, що під них з собачкою навіть погода "косить", одягнувши все навколо в блискучий білий сніг.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

"🤍🤍🤍
Кольори #moloko

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Навіть погода під нас косить😁"

Фолловери залишилися в захваті: "Леська😍 ти щось схудла мала😘", "Які гарні 🔥 Вдома завжди добре)😍", "Білого багато не буває☺️Крутій образ🌹", "Вийдіть наступного разу в купальнику, може тепліше стане😁", "Красуня💞💋💎😘".

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.