На офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України сьогодні, 8 лютого 2021 року, з'явилася інформація про погіршення погодних умов станом на 12:00.

Невеликий сніг місцями спостерігається у Львівській, Житомирській, Рівненській, Вінницькій, Полтавській, Київській, Харківській, Черкаській, Тернопільській, Волинській, Кіровоградській, Донецькій та Хмельницькій областях, а також у Києві.

У Закарпатській же області спостерігається дощ. Укренерго ж повідомляє, що знеструмлення населених пунктів відсутнє. Служба автомобiльних дорiг надала дані, які свідчать, що проїзд на дорогах загального користування забезпечений. Укравтодор залучив близько двох тисяч співробітників, а також 1510 одиниць техніки.

Фото "МВС України"
Фото "МВС України"

КМДА заборонила великогабаритному транспорту в'їзд до Києва з 15:00, тому з метою недопущення накопичення таких автомобілів в межах Київської області з 13: 00 були вжиті заходи щодо обмеження руху подібних машин в межах Київської, Рівненської, Полтавської, Черкаської, Житомирської та Чернігівської областей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Для моніторингу обстановки на випадок ускладнення погодних умов та надання допомоги, в Івано-Франківській та Закарпатській областях на перевалах від ДСНС залучено 6 одиниці техніки (пересувні пункти обігріву) та 14 чоловік особового складу. Координацію дій з транспортного сполучення здійснює міжвідомчі штаби Укравтодору та Служби автомобільних доріг в областях", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення МВС на сайті, скріншот: mvs.gov.ua
Повідомлення МВС на сайті, скріншот: mvs.gov.ua

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

Знай.ua писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову