У США застрелили пранкера, який влаштував розіграш перехожим.

Про подробиці події розповідає видання "NBC News".

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в п'ятницю, 5 лютого, на парковці одного з бізнес-центрів в Нешвіллі.

20-річний Тімоті Вілкс зі своїм другом вирішили зняти розіграш для свого YouTube-каналу, проте щось пішло не за планом. Коли хлопці підійшли до групи перехожих з ножами для оброблення м'яса і розіграли пограбування, одна з жертв розіграшу сприйняла ситуацію серйозно. 23-річний Девід Старнс-молодший дістав пістолет і вистрілив у "нападника".

Про інцидент стало відомо близько 21:20, коли офіцери поліції прибули на міську службу "Урбан Ейр" в районі Ермітажу. Девід Старнс-молодший пояснив детективу, що поняття не мав про розіграш і зробив постріл виключно в рамках самооборони. Поліція не пред'явила юнакові звинувачення, проте розслідування у справі триває.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Про те, чи був у Старнса дозвіл на носіння зброї, і яка доля друга Тімоті Вілкса – досі невідомо.

Нагадаємо, що під Харковом у селі Вільхівка невідомі кинули гранату в приватний будинок. На момент вибуху в будівлі знаходилися троє людей: чоловік, дружина, дитина 11 років.

Як повідомляв портал Знай.иа, у містечку Плейнс, штат Пенсільванія, США чоловік застрелив подружжя і вчинив самогубство після сварки через прибирання снігу.

Також Знай.иа писав, що киянин влаштував відстріл незнайомців під своїм балконом. Винуватець інциденту підтвердив, що стріляв у людей.