Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня виставила спокусливе відео, на якому показала свій новий жіночний образ для зйомки в одній зі столичних фотостудій, фотофоном якої служили панорамні вікна і широке ліжко. Зірка, яка останнім часом обирала стильний оверсайз, різко змінилася, з'явившись на публіці в довгій напівпрозорій вечірній сукні з глибоким декольте, суцільно всипаним срібними паєтками.

@nataliya_mogilevskaya

Всем отличного настроения ❤️

♬ original sound - elizabethvasilenko

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Елегантне вбрання Наталя доповнила нюдовим макіяжем з акцентом на очах, грайливо розпустивши волосся і впевнено рухаючись на камеру. Могилевська не упустила можливості блиснути фігурою, в тому числі стрункими ногами і пишними грудьми. Варто відзначити, що на початку ролика виконавицю з подивом розглядає хлопець, якого явно захопив новий образ зірки.

"Всім відмінного настрою ❤️"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".