Популярна українська телеведуча і блогер Регіна Тодоренко постала перед шанувальниками в незвичайному образі.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Регіна Тодоренко прославилася завдяки тревел-шоу "Орел і Решка", де вона довгий час була ведучою. На даний момент телеведуча живе в Москві зі своїм чоловіком Владом Топаловим, веде блог і виховує маленького сина.

Але, незважаючи на таке насичене життя, Регіна встигає радувати шанувальників свіжим контентом. Останнім часом в соцмережі вона викладала лише сімейні або фото з відпочинку, проте на цей раз розбавила рутину екстравагантним образом.

На новому фото Тодоренко постала в костюмі чаклунки. Вона вбралася в напівпрозорий чорний капелюх з широкими полями, мереживне чорне плаття з бюстом з тон, а доповненням стала перука ніжно-рожевого кольору.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Не очікувала від себе такої витівки 🙈 Але як же це весело і захоплююче спостерігати за собою в новому образі)", - написала телеведуча.

Як з'ясувалося, в такому сміливому образі Регіна Тодоренко постане в новому випуску шоу "Маска", який з'явиться на екранах в неділю, 14 лютого.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко поділилася зворушливими фото з маленьким сином.

Як повідомляв портал Знай.иа, Регіна Тодоренко розповіла шанувальникам про недавній відпочинок на Балі.

Також Знай.иа писав, що Регіна Тодоренко поділилася відео, на якому з'явилася тільки що вийшовши з душу.