Дочка відомої української співачки Ніни Матвієнко Тоня придалася щасливим спогадам про музичну кар'єру зі своїм чоловіком.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що вже близько 10 років Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян живуть душа в душу і жодного разу не заговорили про розлучення. У далекому 2011-му подружжя познайомилося завдяки одному захопленню - співу. Це сталося на шоу "Голос Країни", куди Арсен прийшов в якості учасника. Тоді-то він і підкорив серце зірки.

Однак, Мірзоян поступово відходить від музичної кар'єри, віддаючи перевагу спорту, а Тоня Матвієнко продовжує наполегливо радувати публіку чарівним голосом. Нещодавно, на сторінці виконавиці в соцмережах з'явилося пам'ятне фото з їх з чоловіком весілля. Момент був підібраний вдало - Тоня якраз одягала Арсену обручку на палець, а позаду них захоплено спостерігав Олег Винник.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, що це пам'ятний знімок з весілля, фото ще й є частиною одного з кліпів Тоні Матвієнко, призначеного для караоке. Під публікацією виконавиця запропонувала вгадати фанатам, у скількох її кліпах взяв участь Арсен Мірзоян. Перший вона назвала - "Душа".

Шанувальники тут же підхопили затію Тоні і написали кількість кліпів і назви деяких з них, де засвітився чоловік зірки.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян посміявся над Тонею.

Як повідомляв портал Знай.иа, Арсен Мірзоян показав перше побачення з Тонею Матвієнко: як голубки.

Також Знай.иа писав, що зять Народної артистки України Ніни Матвієнко поділився результатами пробіжки.