У неділю ввечері, 7 лютого, на стадіоні "Реймонд Джеймс" в Тампі (штат Флорида) відбулася одна з найголовніших спортивних подій в Сполучених Штатах – гра Національної футбольної ліги – Super Bowl 2021.

Незважаючи на велику кількість охорони і обмеження кількості глядачів до 30% заповнюваності стадіону, не обійшлося без казусу на полі. Так, в останній чверті матчу між "Канзас-Сіті Чіфс" і "Тампа-Бей Баккенірс" на полі прорвався невідомий чоловік у цілісному рожевому купальнику. Швидкому стрікеру вдалося перетнути майже все поле, поки його не схопила охорона стадіону.

Варто зазначити, що напис на купальнику "Vitaly Uncensored" означає, що божевільна витівка належить відомому російському блогеру і пранкеру Віталію Здоровецькому.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До речі, саме цей ресурс рекламувала пишногруда американська модель Кінсі Волански. У 2019 році скандальна блондинка вибігла на поле під час фіналу Ліги чемпіонів "Тоттенхем" - "Ліверпуль".

Як відомо, цього року в перерві матчу Super Bowl виступив канадський співак The Weeknd. Також на сцену вийшли безліч танцюристів з забинтованими обличчями. Загалом на 15-хвилинний виступ музикант витратив 7 мільйонів доларів власних грошей, а загальну суму виступу оцінюють у 20 мільйонів доларів.

Нагадаємо, жвава корова вискочила на футбольне поле і записалася "в нападники" - ліпить голи так, що Марадона позаздрить.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандально відома модель роздяглася, вшанувавши пам'ять Кобі Брайанта. Кінсі Воланскі по-своєму вшанувала пам'ять легендарного баскетболіста.

Також портал Знай.uа писав, що під час матчу другого дивізіону чемпіонату Нідерландів між клубами "Рінгсбургс Бойс" і "Амстердам" на футбольне поле вибігла оголена вболівальниця.