Іспанські футболісти, які свого часу вирішили стати "режисерами кіно для дорослих" Серхі Енріч та Антоніо Луна засуджені до двох років позбавлення волі. Хлопців засудили за поширення секс-відео.

У суді міста Сан-Себастьян відбулося слухання у справі футболістів Серхі Енріча і Антоніо Луни. Гравців визнали винними у справі про поширення відеозапису сексуального змісту.

Серхіо Енріч і Антоніо Луна, скріншот: YouTube
Серхіо Енріч і Антоніо Луна, скріншот: YouTube

Прокуратора вимагала покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі для кожного за злочин проти приватного життя. Про це стало відомо завдяки повідомленню іспанського видання "AS".

У підсумку суд засудив Енріча і Луну до двох років тюремного ув'язнення і грошового штрафу в розмірі €100 тис. на користь потерпілої сторони від кожного. Найближчим часом вони можуть подати апеляцію про пом'якшення вироку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Серхіо Енріч і Антоніо Луна, скріншот: YouTube
Серхіо Енріч і Антоніо Луна, скріншот: YouTube

Однак до в'язниці гравці не потраплять, оскільки суд постановив призупинити виконання вироку з огляду на те, що обидва футболісти розкаялися, публічно попросили вибачення і виплатили моральну компенсацію потерпілій.

Історія Енріча і Луни, що спричинила кримінальне переслідування, бере свій початок ще у вересні 2016 року. Тоді в соціальних мережах широкого поширення набув ролик, на якому присутні кадри, як футболісти займаються сексом з якоюсь дівчиною, а та просить їх не знімати те, що відбувається на камеру. Коли відео стало вірусним, постраждала звернулася до поліцейського відділку Ертца-де-Сан-Себастьян.

"Вона не давала своєї згоди на зйомку... Тепер я навіть не можу дивитися це відео", — зізнавався Енріч в суді.

Слідству вдалося встановити і притягнути до відповідальності і третю особу. Йдеться про півзахисника збірної Азербайджану Едді Сильвестра, який нібито виступав у ролі оператора. Зрештою Сильвестра було виправдано.

При цьому в ході засідань Енріч і Луна неодноразово вказували саме на Едді, стверджуючи, що це він опублікував відео в інтернеті, оскільки "був єдиним, кому вони відправляли запис". Сильвестр запевняє, що отриману через WhatsApp запис нікому не передавав і відразу видалив.

У той час, коли було записано ролик, вся трійця грала в "Ейбарі". Нині за баскський клуб виступає тільки Енріч, і його вирок буде серйозним ударом по іміджу команди.

"Надіслати відео Сильвестру було ще однією помилкою. Він був товаришем по команді, з яким ми дуже добре ладили, ми робили все разом, і у нас була впевненість в ньому", — говорили гравці.

Обвинувачені визнали себе винними у злочині і принесли вибачення своїй жертві.

Раніше повідомляли, зірка "Дом-2" заліз у багатомільйонні борги, суд забороняє залишати країну.

Як повідомляв Знай.uа, навколо Vogue Ukraine розгорівся скандал: "П'яні товсті старі шл*хи".

Знай.uа писав, Каньє Вест покинув Кім Кардашьян заради чоловіка, відомого своїм макіяжем.