Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Цього разу в соцмережі на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікували нову фотографію, зроблену в Києві на Майдані Незалежності.

Так, в кадрі Тіна позує на камеру телефону зі своєю фанаткою. На вулиці сніжно і холодно, тому, ймовірно, фото було зроблено нещодавно.

"З шанувальниками 😍", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До речі, під постом один з підписників зробив сміливе припущення про те, що Кароль могла піти на мітинг, який відбувся в той день.

"Я так розумію Тіна сьогодні ходила на мітинг на Майдані Незалежності 🇺🇦 😉👏", "Наше сонечко💛", "Я теж так хочу))) 😂❤️❤️❤️", "Сонечко яке! 😍 Тін, там холодина і сніг, мама без шапки побачить насварити 😅", "Клас", "Яка Тіна прекрасна ❤️", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Нагадаємо, Тіна Кароль представила свою першу ароматичну колекцію для дому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розповіла про переможця "Голосу Країни". Співачка дала коротеньке інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також портал Знай.uа писав, що Тіну Кароль на "Голосі країни" зворушив спів особливої учасниці: "До сліз".