Популярна українська співачка, зірковий тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль продовжує радувати своїх шанувальників різними кадрами з життя. Відомо, що в ці лютневі дні Україну рясно засипало снігом, і двір великого будинку співачки не виявився винятком.

Тіні довелося взяти до рук лопату для прибирання снігу, і в цьому їй допомогла її кішечка. Про це стало відомо завдяки короткій Stories, яку Тіна Кароль опублікувала у себе на сторінці в мережі Instagram.

Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Моя дівчинка...", - такими словами супроводила свою кішечку співачка.

Варто також зазначити, що це не остання історія Тіни Кароль. Можна помітити, що двір її особняка засипало великим шаром снігу. Співачка не побоялася роботи і взяла лопату до рук, щоб очистити вхід до свого особистого спортзалу. Тіна так і сказала: "Мета - спортзал...".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в соцмережі на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікували інтригуючий тизер для нової пісні під назвою "Скандал". Відомо, що кліп можна буде побачити вже 12 лютого. Так, в короткому ролику Тіна лежить на дивані в дуже спокусливій чорній сукні.

Раніше повідомляли, Тіні Кароль дорікнули в лукавості: "Агресивна... Мила тільки на словах".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною.

Знай.uа писав, у мережі з'явився новий "Скандал" з Тіною Кароль: "Де моя гетеросексуальність?".