В горах біля міста Оклі, розташованого в окрузі Самміт американського штату Юта, 6 лютого, на групу туристів на снігоходах повалилася лавина.

У результаті сходження лавини чотири людини з шести опинилися повністю під снігом. На щастя вони відбулися легким переляком, повідомляє Daily Mail. Снігову лавину вдалося зняти на відео одному з очевидців Майлзу Пенроузу.

Снігова лавина у штаті Юта, кадр з відео
Снігова лавина у штаті Юта, кадр з відео

Снігова лавина у штаті Юта, кадр з відео
Снігова лавина у штаті Юта, кадр з відео

Чоловіка відкинуло на 18 метрів, але він опинився по груди в снігу і зміг самостійно вибратися. Зазначається, що у нього не спрацював лавинний рюкзак. Далі Пенроузу вдалося швидко відшукати свого молодшого брата, який повністю перебував під снігом протягом 3 хвилин, і звільнив його.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як зазначається у всіх туристів були лавинні рюкзаки, маячки і рації. А місце, де сталося сходження лавини, було їм добре знайомим.

Також повідомляється, того ж дня в Юті стався ще один інцидент у каньйоні Міллкрік на схід від Солт-Лейк-Сіті. Там під лавиною загинули 4 людини, ще 4 отримали поранення. Люди каталися в цьому місці на лижах.

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.