Українців потішили повідомленням про те, що тарифи на тепло та гарячу воду не будуть підвищуватись у цьому опалювальному сезоні. Відповідне положення закріплено офіційно.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своєму Телеграм-каналі. Він зазначив, що це один із кроків щодо розв'язання тарифного питання.

За словами Шмигаля, офіційно закріпили це рішення в Меморандумі з місцевою владою.

Газова плита, зображення ілюстративне: YouTube
Газова плита, зображення ілюстративне: YouTube

"Тарифи на тепло та гарячу воду не будуть підвищуватись у цьому опалювальному сезоні. Щойно офіційно закріпили це в Меморандумі з місцевою владою. Це один із 8 кроків нашої команди щодо розв'язання тарифного питання. І це правильна позиція, яка показує, що пріоритет влади — і центральної, і місцевої — це захист добробуту українців.", - повідомив він. Денис Шмигаль

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше, Кабінет міністрів України дозволив державне регулювання ціни на електроенергію в Україні. Про це йдеться у постанові уряду від 1 лютого 2021 року. Крім того, Кабмін вніс до списку соціально значущих товарів природний газ, щоб знизити і мати можливість регулювання.

Скрін: Денис Шмигаль / Телеграм
Скрін: Денис Шмигаль / Телеграм

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.