Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість здивував численну аудиторію кардинальними змінами - 53-річний виконавець з'явився з новою зачіскою. Так, артист вже не раз епатував публіку і довгими дредами, і навіть перуками з пишною шевелюрою, а тепер вирішив обзавестися сивиною, залишивши лише один темний локон.

Зірка позував на зйомках одного з проектів з короткою стрижкою і акуратною бородою, примірявши масивну толстовку-оверсайз чорного кольору зі сріблястим принтом.

"NEW me⚡️

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сивина в бороду, біс в ....
Ваші варіанти? 👇🏽"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "звичайно красень, але з чорним кольором волосся ви молодше виглядаєте.", "Ну ось, тепер ви сміливо можете говорити:" я білий і пухнастий"😂 😂 😂❤️", " на дідуся стали схожі🤗", " сивина старить. Звичайно, над вами попрацювали, але все ж старить", "я думала це був фільтр, прошу поверніть колишній образ.. кошмар ж", " як Меладзе 😃".