В одній з українських шкіл відбуваються дуже тривожні події. Є підозри, що однією школою не обмежується, така тенденція може бути в багатьох освітніх установах країни.

Так, знову почастішали випадки булінгу - мамі 11-річного хлопчика зателефонували під час навчального дня і заявили, що її син "зник". Довелося з'ясовувати, що сталося насправді.

Про це стало відомо завдяки історії, яку описала у себе на сторінці в мережі Facebook Анжеліка Рудницька.

Публікація Анжеліки Рудницької, скріншот: Facebook
Публікація Анжеліки Рудницької, скріншот: Facebook

"11-річний хлопчик зник зі школи. Вчителька подзвонила мамі: "Ваш син зник". Багатодітна мама кидає все і мчить до школи шукати сина. Малий худорлявий в окулярах. Не особливо безчинствує, любить вчитися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Де міг подітися? Мама знайшла хлопця в шкільному куточку в напівтемряві, де ніхто не шукав. - Синочку! Чому ти тут сидиш в холоді і темряві? - булінг, мам, булінг - малюк здається незворушним. Він вже відсторонився від пережитого і просто радіє, що поруч мама. Разом йдуть до класу. По дорозі школяр розповідає, що в класі є три групи: круті, середняки і "кінчені", тобто діти, з бідних сімей. Круті знущаються з усіх, тому що круті. З "нижчою" кастою взагалі не спілкуються і зневажають... Мама приводить малого в клас. І просить вчительку звернути увагу на протистояння в класі, булінг і травмування психіки. - Мені за це не доплачують, - відповідає вчителька.

Розумію, що педагоги отримують малу зарплату. Але поки вчителі мірятимуть світ грошима, а не цінностями і любов'ю до ближнього - ми ніколи не станемо успішним суспільством. Тому навички партнерства, взаємодії, толерантності закладаються в дитинстві. Чому ми взагалі терпимо таких байдужих і нахабних педагогів? Ваші діти стикаються з подібними проблемами? Як ви їх вирішуєте?", - пише Анжеліка Рудницька.

До слова, українці почали активно писати в коментарях свої історії і реакцію на цей жахливий інцидент:

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, українку зацькували батьки в школі через гроші, вчитель все знала.

Як повідомляв Знай.uа, віруюча вчителька відмовилася носити маску: "Атрибут диявола".

Знай.uа писав, маленькі українці масово страждають від рук нелюдів.