У Луганській області рятувальники, патрульні та місцеві жителі допомогли врятувати чоловіка, який провалився під лід.

Про подробиці події розповідає прес-служба МВС України в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 9 лютого, на озері Піщане в місті Рубіжне Луганської області. Вранці патрульні Рубіжного Євген Зема та Віталій Зайцев отримали повідомлення про нещасний випадок на місцевій водоймі.

Прибувши на вказане місце, правоохоронці побачили, що приблизно в 20 метрах від берега у воді знаходиться чоловік. Поруч з ним стояв його приятель, який намагався допомогти, проте потерпілий занадто ослаб і не зміг схопитися за протягнуту гілку.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тоді, двоє охоронців пляжу, спільно з патрульними, збудували живий ланцюг, лежачи на льоді, і дісталися до постраждалого чоловіка. Однак, в момент порятунку під ними провалився лід, і вони всі впали у воду. На щастя, глибина була невеликою і інцидент лише допоміг швидше витягнути потерпілого на сушу.

Незважаючи на наскрізь мокрий одяг, патрульні допомогли перекласти чоловіка на ноші і передати в руки медикам швидкої допомоги.

Нагадаємо, що тернополянин змусив коня встати на ковзани на замерзлому ставку: мало не згодував Рибам.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві Бетономішалка пішла під землю: "Асфальт втомився".

Також Знай.иа писав, що у Києві в Солом'янському районі провалився величезний шматок асфальту просто посеред тротуару, на його місці утворилася глибока яма.