Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією, в якій показав багатотисячній аудиторії, як можна справлятися зі стресом.

Так, на опублікованому в соцмережі відео Клопотенко стоїть на кухні з ножем у руках, за допомогою якого він намагається розрізати кабачок на дерев'яній дошці.

"Як впоратися зі стресом. Відеоурок. P.S. Дощечка не постраждала, вона дубова", - кумедно підписав ролик кулінар.

"Я думала, це тільки я так рублю селеру і гарбуза 🤣🤣🤣🤣🤣", "Сусіди мабуть дуже радіють!", "Я таке теж вчора робила, захотілося кабачкової кашки 😂", "Як же я не люблю чистити цей гарбуз, що капець😂", "Головне собі руку тим ножем ненароком не відрізати😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс".

Нагадаємо, Євген Клопотенко поділився рецептом ніжної річкової форелі, запеченої в духовці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко перетворив печериці та картоплю на страву, від якої не відірватися.