Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Нещодавно 25-річна зірка вирішила відповісти на питання мільйонної аудиторії в своїх Insta Stories. Так, одна з підписниць задала Гросу досить хвилююче питання: "У шоу Маска чарівна Троянда - це ти?"

"Не знаю. Багато хто говорить - це Астаф'єва, або Слава, або Могилевська, або Кароль, або ще хтось))) Я вболіваю за дракона. Є здогадки хто це?" - загадково відповіла співачка, викликаючи ще більше питань.

Аліна Гросу, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Блін, ну судді глухуваті... Ну хіба не чути Аліну Гросу???!! Яка нафіг Камінська? 🤦 Це Аліночка Гросу! У минулому номері я може ще сумнівалася, то зараз ні! Почула перші слова і зрозуміла, що це 100% Аліночка ❤ Очей відірвати неможливо і від фігурки і від костюму 🤩😍😍😍 Приголомшливо✨", "Троянда 🥀 - Аліна Гросу. Впізнала її голос ще в першому випуску, (так як в моєму плейлисті є її пісня Вова, яку слухала 1000000000000 разів), + бачила серіали з нею. Збіги за підказками👇", "Аліна Гросу. Розійшлася з чоловіком і в кліпі Голий король його показали як козла, а з попереднім хлопцем познайомилася на зйомках кліпу Собака", - зазначили в коментарях глядачі.

скріншот коментарів

Нагадаємо, багачка Аліна Гросу зіткнулася з проблемами простих українців: "Якого хр*на?"

Як повідомляв портал Знай.uа, більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "Чекаю на весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу з розмазаною тушшю видала щирі емоції: "У сльозах і печалі".