Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" і головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина від душі радіє своїй відпустці в Домініканській Республіці. Відомо, що до теплих країв Мішина полетіла разом зі своїм коханням, автором жартів студії "Квартал 95" Алесандром Еллертом і дітьми - Ксюша з сином, а Олександр з донькою.

Так, в мережі вже безліч знімків, які робив Еллерт, і на березі з теплими хвилями, і Ксенія навіть осідлала пальму. Однак цього разу Ксенія зробила спекотне селфі з шикарного номера готелю. Також варто зазначити, що фотографію опублікували віддані шанувальники Ксенії, так як їм просто не вистачає кадрів від зірки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта "mishna.k.ua_i_eller_t" в мережі Instagram.

Публікація "mishna.k. ua_i_eller_t", скріншот: Instagram
Публікація "mishna.k. ua_i_eller_t", скріншот: Instagram

Так, на знімку Ксенія прийняла викликаючу позу, на ній легкий бежевий комплект білизни, а можливо, це навіть і купальник. Тіло акторки трохи взялося червонуватим тоном, робимо висновок, що Мішиній вдалося позасмагати навіть з такою великою компанією - коханий і двоє дітей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фотографія на фанатській сторінці зібрала більше ста лайків, а користувачі мережі почали активно коментувати публікацію:"Вогонь","Клас", "Овації", "Гарне тіло, гарна фігура. Мрія будь-якої дівчини".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, тепле сонце Домінікани звело Мішину з ще однією українською красунею: "Впізнали?".

Як повідомляв Знай.uа, Еллерт не вберіг попу від укусів поруч з "Холостячкою" Мішиною.

Знай.uа писав, Льоша Тригубенко з "Холостячки" остаточно забув Мішину в обіймах незнайомки.